Followers

Thursday, May 12, 2011

Hani SWAP (1st edition )


WARDROBE FOR SALE !
hello and assalamualaikum everyone . Alhamdulillah dah settle pun 1st photography sesion dgn my models ( hani . kak ezan . nana . illy . farah . tyka ) *maafkan saya jika ada yang tertinggal . everything berjalan lancar and ini lah edisi pertama . HANI ! thanks to Hani kerana dengan sukarela membantu i . heheh .


Apa HANI pakai
  • chiffon scarf
  • cute headband -own collection
  • turtle neck top *printed*- she's a doll collection
  • beaded cardigan-my collection
  • harem pants-she's a doll collection
  • vintage handbag-own collection
Apa yang Hani pakai ni boleh pakai pergi mana mana saja . and and saya sangat jamin seluar tu sangat comfortable sbb material dia dari kain cotton . Colour purple tu buat korang bertambah FRESH .

*any inquiry bout the outfit boleh check di http://www.facebook.com/dollfaceclothing . Untuk phtographers yang berminat untuk contact Hani boleh lah pergi ke http://www.facebook.com/cikhani .

Jangan lupa untuk update banyak lagi gambar SWAP . *next model - Nana Zulkefle

2 comments:

  1. : nice lah, teringin nak jadi model bertudung..

    ReplyDelete
  2. Thanx Adda coz upload diz picz.. \(^-^)/

    ReplyDelete

La Dolce ADDA ,