Followers

Friday, December 17, 2010

Haircut For 2011

Hello everybody ! Sihat ? Baik lah . Sedar tak sedar Calendar 2010 bakal digantikan dengan calendar 2011 . Emm . Dalam pada itu , fashion juga bertukar mengikut tahun . Entry kali ni nak cerita kan Haircut For 2011 . Kepada yang gila ber-fashion dan mengikuti perkembangan semasa mesti suka dengan entry ni . Baik lah . Pada tahun 2011 akan datang , gaya rambut yang bakal digaya kan masih lagi gaya "BOB CUT" . Haaa . Tapi lebih pendek dan lebih fresh seperti ini :


Gaya ini untuk sesiapa yang berani berambut pendek and nak kelihatan fresh ang younger . untuk yang nak kekal kan rambut panjang boleh cuba gaya :

yang ini untuk nak berambut panjang dan kelihatan sexy dan cute . Bagi yang mahu kelihatan sofiskated boleh cuba gaya ini :

ataau mcm dibawah ni , pendek tetapi masih kelihatan sofiskated dan elegan :

Bagi warna pula , mengguna kan warna yang garang dan terang ! Untuk berkulit gelap ialah dark brown dan berkulit cerah bermula dari sawo matang ialah strawberry blonde ! Wow . Tersangat menarik kan ? Okay . Yang berkulit gelap ialah dua gambar dari belah kiri screen . Yang cerah pula dua gambar di sebelah kiri screen .


Jelas ? Emm . Baik lah . Sampai disini sahaja information saya kali ini . Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya melalui FB acc K ? BYE !