Followers

Sunday, January 30, 2011

Shawl Wrap Style Project !!

Hello to all readers . Dah makan kah ? Eceh Cmfm lah koran semua dah makan kan ? dah pukul 4 ni . Haaaa ? Ada yang belum makan lagi ? Ayooo . Pegi lah makan ye ? nanti perut masuk angin pulokk . Hee . Okay . Kenapa tajuk entry saya macam gini ? Heee . Ye . Saya sekarang ni sedang berada dalam pembikinan project pertama saya . Harap harap menjadi lah :) Masih dalam perbincangan . Nak tahu lebih lanjut Okay lah . Project ni khas buat Hijabi-hijabi diluar sana . Especially in Kuala Lumpur ni lah kan ? My aim is to show to the world yang pakai tdung tidak semestinya membatas kan style kita . ini kan pula pergerakan seharian kita . Oleh itu , im wanna come up with some fresh idea , mcm mana nak wrap shawl . Sekarang ini masih dalam research lah kan ? Okay . Dalam project ini saya memerlukan volunteer . Harap ada lah hijabi yang sudi untuk memberikan idea mahupun keringat kalian semua kayyy ? :) Mudah saja project saya ni . Saya hanya nak buat photoshoot untuk menampilkan gaya gaya sopan untk hijabi but at the same time kita bergaya . So keringat kalian adalah untuk jadi model saya ni :) hee . Amacam . Okay tak ? Saya memerlukan hijabi yang terdiri dalam pelbagai size . From xs to xl . Saya nak menjaya kan project ini dalam tahun ini juga ! insyaallah . mungkin selepas mid term saya . Hee . Tapi usaha kena bermula dari sekarang ! So tujuan sebenar saya mem-publishkan entry ini adalah kerana :
  1. Mencari volunteer model untuk project ini . Tidak kira size ya ?
  2. Mencari volunteer especially blogshop-owner bagi menaja pakaian photoshoot.
  3. Mencari volunteer yang sudi membantu saya dalam menjayakan project ini .
  4. Meminta kepada semua hijabi/gadis2 diluar sana sudi mendoakan supaya project saya berjaya . AMIN :)

P/S: Poster bakal di-publishkan ASAP :)

8 comments:

  1. best.! but i not good enough to being a hijabi model. :)

    ReplyDelete
  2. gud idea.. i pon tgh belajar ni!! baru a few month berhijab. btw thanks for the info.. hehe.
    i think im not good enough to be a model.. hahaha.. but kalau ada ape2 tell me yer.. :)

    ReplyDelete
  3. mcm bes,,tp kte xreti laa..hihi..tp teringin,,tp malu,,heh,,xpe2 kte tolong promote kan ok?
    kalo ade pape t kte roger la k,,hehe

    ReplyDelete
  4. miss penyu : ouh , so sweet of you . alaa . c'on . jgn malu malu . this project also can built ur confidence :)
    tyka : alaa . i saw ur photos , u're cute and kinda talented :)
    kyra : alaa . everyone can be a model . unleash ur confidence !

    ReplyDelete
  5. wahh, menarik2 tapi kite tak duk kat kl. hurm good luck girls! tak sabar nak tengok hasilnye nnt ;))

    ReplyDelete
  6. macam best je aktiviti ni...gud idea.. :)

    ReplyDelete

La Dolce ADDA ,